White Bio-Active | Rozjaśniający krem do skóry twarzy na noc 40g
White Bio-Active | Rozjaśniający krem do skóry twarzy na noc 40g 329,00 zł

Phyt's White Bio-Active | Rozjaśniający krem do skóry twarzy na noc 40g

329,00 zł

822,50 zł / 100 g
Liczba sztuk na magazynie: 2

Dostępny.
Zamów do 16:00 z dostawą Kurierem InPost lub do Paczkomatu a nadamy paczkę w tym samym dniu roboczym.

Zobacz pozostałe produkty z linii: Phyt's
Opis
Phyt's White Bio-Active Creme de Nuit to rozjaśniający krem do skóry twarzy na noc.

Kosmetyk podczas Twojego nocnego odpoczynku pielęgnuje cerę, rozjaśnia przebarwienia i wyrównuje koloryt. Unikalny kompleks PWE wyrównuje koloryt i rozświetla naskórek. Dzięki niemu z nocy na noc twarz będzie stawała się co raz bardziej jednolita, a dodatkowo odpowiednio nawilżona i zregenerowana. W składzie produktu znajdują się również: olej słonecznikowy, olej palmowy, acerola i roślinna witamina E.

Produkt wegański.

Pojemność:
40g
Sposób użycia
Stosuj wieczorem, po uprzednim umyciu twarzy oraz jej stonizowaniu.
Nanieś niewielką ilość kremu na twarz.
Używaj razem z kremem na dzień Crème de Jour.
Skład
Aqua (Water), Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, cetearyl alcohol, Elaeis guineensis (Palm) oil*, Arctostaphylos uva ursi leaf extract*, parfum (Fragrance), Glycerin, cetearyl glucoside, Glycyrrhiza glabra (Licorice) root extract*, glyceryl stearate citrate, Glycine soja (Soybean) oil*, Triticum vulgare (Wheat) germ oil, glyceryl caprylate, Malpighia punicifolia (Acerola) fruit extract*, Maltodextrin*, tocopherol, bisabolol, Citrus aurantium amara (Bitter Orange) leaf/twig oil*, Pelargonium graveolens flower oil*, Lavandula hybrida oil*, Cymbopogon martini oil*, Achillea millefolium oil, Carum petroselinum (Parsley) seed oil, Cinnamomum camphora (Camphor) bark oil, Gaultheria procumbens (Wintergreen) leaf oil*, Daucus carota sativa (Carrot) seed oil, Apium graveolens (Celery) seed extract, Ocimum basilicum (Basil) oil*, xanthan gum, citric acid, citral**, citronellol**, farnesol**, geraniol**, limonene**, linalool**

*z upraw ekologicznych
** składnik występujący naturalnie w olejku eterycznym

Oceny 0 z 0

Wprowadź ocenę!

Podziel się doświadczeniami dotyczącymi produktu z innymi klientami.

Idealnie

Bardzo dobrze

Dobrze

Do przyjęcia

Niezadowalająco